referenssit

ESIMERKKEJÄ TEHDYISTÄ TÖISTÄ

Asiakkaitamme ovat rakennusurakoitsijat, yksityiset kotitaloudet, sekä taloyhtiöt.

Peab Oy

Konsultaatio ja alkavien urakoiden alustavat sähkötyöt

01

Eri rakennusurakoitsijat

Sähkösaneeraus, omakotitalojen sähköasennusurakat, sähköjen kokonaisvaltainen uusiminen, sähköautojen lataustolppien asennukset

 

02

Yksityisille kotitalouksille

Keittiöremonttien kaikki sähkötyöt (täysi uudistus), uudisrakennuksen autotallisähköurakka, alustavia sähkötöitä talopakettiasiakkaille.

 

03

”Sähköistyksen uudistaminen tulee ennen pitkää eteen kaikissa kodeissa. Vaikka sähköjärjestelmä olisi edelleen toimiva, se ei välttämättä ole enää ajan tasalla tai turvallinen. Onpa vanhoista sähkökeskuksista joskus löydetty hiiriäkin.”

”Voit tilata raportin asuntosähköasennusten ammattilaiselta. Myös sähköautojen latauspisteiden asennukset hoituvat taloyhtiöiden parkkipaikoille, sisä- ja ulkotiloihin”

Asuntosähköasennuksen ammattilaiselta saat kullan arvoisia vinkkejä myös pihavalojen sijoittelusta! ”

”Usein vanhoissa keittiöissä on liian vähän pistorasioita ja sähköjohdot ovat vanhoja”

KERROSTALOJEN
HUONEISTOREMONTIT JA
SÄHKÖSANEERAUS

Yli 10 vuoden kokemus kerrostalojen sähköurakoinneista. On sitten kyse kerrostalosta uudiskohteena tai vanhojen kerrostalojen sähkösaneerauksista, niin Sähköurakointi Kallinen Oy on pätevä ja kokenut kumppanisi kaikissa asuntosähköasennuksissa.

KEITTIÖREMONTIT

Uudet sähköasennukset. Usein vanhoissa keittiöissä on liian vähän pistorasioita ja sähköjohdot ovat vanhoja. Vaikka johdoilla ja kaapeleilla ei “parasta ennen” päiväystä olekaan, niin myös kaapelit haurastuvat ajan kanssa ja laitteet vanhenevat.

Electric car charging station

Sähköauton Latauslaitteiden asennus

Kysy kuinka paljon maksaa sähköauton latauslaitteiden asennustyöt sinun omakotitaloon.

VALAISTUS

Ota valot ja valaistus huomioon jo alusta alkaen, kun suunnittelet rakennettavaa tai remontoitavaa kotia ja sen sisustamista.